Toiminta


Ryhmätoimintamme sisältää kaikille avoimia harraste- ja keskusteluryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Lisäksi meillä on ammatillisesti ohjattuja ryhmiä sekä virkistystoimintaa. Osallistuminen on maksutonta, ellei toisin ole mainittu. Ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti kahden viikon jaksoissa Hyvän Mielen Talolla (Minna Canthin katu 52-54). Olemme avoinna ryhmien toiminnan aikana.

Tarkistathan ajantasaisen ohjelman ”Toimintakalenteri” -sivulta. Huomaathan myös, että julkaisemme Facebook-sivuillamme perjantaisin seuraavan viikon toimintakalenterimme. Sieltä voit tarkistaa ajankohtaisimman tiedon ryhmien sisällöistä, esim. Muskarin ja Lukutoukkien teeman sekä Kulturellien ohjelman.

Harrasteryhmiä löytyy erilaisia ja ne ovat syntyneet yhdistyksen jäsenten oman osaamisen tai kiinnostusten kohteiden pohjalta. Keskusteluryhmiä ohjaa työntekijä tai työntekijä-vertaisohjaaja -työpari.

Ryhmätoimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Jäsenyydestä on hyötyä esimerkiksi osallistuessasi kuntosaliharjoitteluun tai keilailuun, jotka ovat maksuttomia jäsenillemme. Jäseneksi voit liittyä näiden sivujen lomakkeella kohdassa ”Jäsenyys”, tilaisuuksissamme tai sähköpostilla toimisto@kuopionmt-tuki.com. Jäsenmaksu on varsinaiselta jäseneltä 15e/vuosi.